Aterblick Som sen debutant i kyss-sammanhang befinner sig det grimas skyldighet att effektuera

Adil Berpijak Kebenaran - Mei 7, 2023
Aterblick Som sen debutant i kyss-sammanhang befinner sig det grimas skyldighet att effektuera
 - ()
Editor

Aterblick Som sen debutant i kyss-sammanhang befinner sig det grimas skyldighet att effektuera

tankar sam reflektioner runt hur det ar att sasom fullvuxen, mogen hane sta ett gangen kyssa ett fruntimmer.

Jag befinner sig nitton ar aldrad samt tillats allts anses befinna en forsenad debutant ino sadana kontext, vilket antagligen kan traffas saso beklagligt. Igenom att ha uppnatt ett sake alder age jag alltsa fullsatt utvecklade sinnen, sjalv hade darmed formagan att lite hogst vallust fran upplevelsen, medan saso mi samt hade nago fardigbyggd logisk fallenhet, vilket gjorde att mig allaredan enar kunde fatta sam begrunda kring vilken mening det hade sta ja. Da det annu ligger nagotsanar tatt i tiden inneha sjalv valt att skriva ner mina intryck, i framtidstro forsavit att e nog skall fa utokad medkansla for hurdan det varenda nar dom sjalva upplevde sin ett kyss. Det ar med borgen icke samtlig som tankt likadan avsevart pa saken sasom sjalv sjalv, trots att de val haft ca synonym emotioner.

Jag hade umgatts e fattning tillsammans nagon donna sam hade avgjort amorosa tankar om henne, ehur jag inte varje absolut gallande det fixa med ifall det var omsesidigt alternativ icke. Hon hade ju sa jatte- och mi odla f. Er skulle kolla hennes anatomi; kurvig sasom nagon saso hade “kurvor villi stallen darborta de majoritete kvinn icke ens age stallen”, sam er skulle lyssna p henne prata med sin lena, distinkta rost och direkta, forande sentense. Kanske skulle er reagera pa likadan takti som mig, skad det vore inte att forespraka, for mig blev i det narmaste forlamad. I hennes omgivning stannar tankarna, kroppen forlorar varend funktion och allt herre kan skapa ar att avguda den fina individ man tillbringar tidrym med. Dom egna behoven forlorar varend tyngd, istallet fylls karl itu nago onskan att forsvara saken dar narvarande tjejen, hane ser det som ens syssla att greppa henne lycklig sam stabil, pro en sa formidabel perso fortjanar inget mindre an det bestamt ultimata.

Det varje centru inom sommaren, skad regnet duggade samt orovackand moln kunde skonjas nago fraktion bort

Vi akte mot nagon hogtid ino nagon fjuttig city kallad Staffanstorp, ick vidstrackt av Lund dar mig allena bor. Tillsamman ja hade mig nago flaska vodka, sasom vi genast groggade ned inom kistan. Beklagligtvis varenda festen av ointressant natur med otaliga jobbiga, modosam manniskor, odla vi valde att haffa ett liten defilera sam satte oss pa ett traracke ett bit fran huset festen varenda ino. Vi kraftig dar, fulla sam glada, underben vi pratade forsavit minns mi inte sant, stav det inneha liksom icke kants i synnerhe betydelsefullt ino efterhand. Va sjalv emellertid minns mycket val befinner sig att hon kysste mej, det var den forsta kyss sjalv nagonsin fatt (ehuru mig gjort betydligt grovre grejer ino damsallskap forra) och det kandes makalost. Det varje som om alla glod antligen omvandlades at nagot betydelsefullt, at love.

Sjalv minns att sjalv pro mej allena undrade forsavitt det kandes odl har duktig att kyssa all kvinns, eller forsavitt mig sarad kungen saken da allra basta. Markli dagar forr hade sjalv atit hallon karna i natten, odla mi kunde flinkt kanna ige vad smaken paminde ja forsavitt. Det kandes som en fordel att erhall producera nagon dyli faktum iho tillsamman nago dylik kvinna, det kandes som att det aldrig nagonsin kommer att klara av overtraffas. Odl kanns det aven fortsattningsvis, forsavit mig skall finnas till honest.

Solo valjer mi att kolla det pa en mer bra fason

Att kyssas sta forsta gangen varenda nagon fullgod upplevelse. Att erhall foreta det tillsamman nago dyli fruntimmer gjorde upplevelsen outplanlig, ett fint hagkoms, nagon motiv att idka samlag ett underbar madam, att fa nagon avseende tillsamman vardagen.

Nej ager allt e fardig. Vi holl forbund inom markli manader, tillsamman ofta kyssande sam karlek, skada mina brister samt fel stjalpte jag. Jag alskar henne annu sam sjalv tar ingen respekt at att det ej befinner sig amourfeel recensioner omsesidigt; det befinner si annu hogprioriterat forut mig att bega hennes rabalder odla fint sam bekvam som genomforbar, att exister nar hon behover det, forut det befinner sig jag skyldig henne. Icke atminstone for den darborta kyssen.

Tinggalkan Komentar

Close Ads X