Det kanns sasom att det promenera fint forut mej sam Sofia gallande var Tinderdejt. Vi dricker bira…

Adil Berpijak Kebenaran - Mei 23, 2023
Det kanns sasom att det promenera fint forut mej sam Sofia gallande var Tinderdejt. Vi dricker bira…
 - ()
Editor

Det kanns sasom att det promenera fint forut mej sam Sofia gallande var Tinderdejt. Vi dricker bira…

vi delar var love mo litteratur sam vi blir bada irriterade kvar sattet amerikaner tar for mycket position gallande dansgolvet. Nar hon erbjuder mej ett cigg, struntar jag i uppsyn flygplan att lagg av bolma.

Fastan detta har mig fullkomlig ingen mojlighet tillsammans henne, stav var dejt befinner sig resultatet fran e experiment. Sa vit hon kanner til ar mig Josef Stalin.

Fem dagar forra

Det ar ofattbar underben stav slags upptradand heta folk kan undkomma tillsamman kungen dejtingappar. Men innefatta den arme regeln aven pro nago itu de mest kanda diktatorerna a 1900-talet? Mi funderar over det ha samtidigt mig undersoker nago tandsticksask saso nago van kopte till mig ino Georgien, fodelseplatsen for saken dar framfor detta sovjetiska harskaren Josef Stalin, ett herre sasom enligt rykten skal hava sagt att “Ett dodsfall ar ett tragedi, en miljon dodsfall befinner si statistik.”

Gallande forena sidan fran asken befinner si Stalin avbildad sasom han ar ino historiebocker krin fejs, Tom of Finland-mustasch och tillbakaslickat kaluf. Den andra sidan visar ett juvenil, renrakad karl tillsammans kolsvart har https://kissbrides.com/sv/tyska-brudar/ inom nago hipsterfrilla. Han kunde kanske befinna killen bakom synthen inom ett indieband a mitten, andock det befinner si han befinner si ick han befinner sig saken da totalitara kommunisten saso juvenil, chic upproris.

For att lite ordnin kungen hurdan vidstrack ditt utseende kan plocka dej villi Tinder, registrerar sjalv jag sasom Josef, 27, kungen appen.

Sjalv latsades existera ett juveni Josef Stalin villi Tinder, samt det gick overraskand finfin

Dessvarre kan mi ej upptacka en romantiskt citat fran Stalin darfor at krydda grimas imag. Han var mer huga fran att samspraka forsavitt doden an angelagenheterna inom hjartat. Inom stallet manipulerar jag ett avsnitt ur e utav hans prat och forandra “Hitlers kommer sam promenerar, skad Tyskland samt det tyska folket forblir” at “Forhallandena kommer och promenerar, andock karleken bestar”.

Stalins profil satts vid typ kvickt, andock att finna ett dejt befinner sig fa svarare. Postumt 15 minuter far sjalv slut pa folk att botten upp moderat villig och mig har icke ett sluta tavlan. Betyder det ha att ytterligar personer annu sjalv insag befinner si bekanta tillsamman Stalins aldre dagar? Ar paroll som “FCK NZS” och “always antifascist” som jag ager lagt till inom uppsyn bio ick tillrackliga for att ersatta?

Mi byter reda villig mina bilder och utokar karna upptagningsomrade, men har fortfarande ingen fard. Mig greppar mitt bankkort sam betalar forut Tinder positiv. Forsena oppnar mi upp min image mot man. Tillsammans mojligheten att overge oandliga “super-likes”, och Stalins nyupptackta bisexualitet, gar det plotsligt battre. Inom saken da ett timmen fryser uppsyn telefon 15 ganger. Dom liten profilbilderna borjar dansa over skarmen och appen proklamerar “Grattis, n inneha en pur matchning!”

Mi letar efter riktig snubbe rat, n inneha inte ett skvatt att forlora undantagen dina kedjor!” Han svarar “Vilka kedjor snacka du om;)”

Jag syftar jomenvisst pa de kedjor sasom dom kapitalistiska krafterna age fangslat arbetarklassen med, men inser att det ick ar nago duktig raggningsreplik, odla mig kor pa “du kan ringa avtala vart mi skal bara de dar;)” istallet.

Min inkorg befinner si genast oversvammad fran meddelanden. Mina matchingar kan sorteras ino tre huvudgrupper. Forst Ovetande korkad – de sasom overoser mig med komplimanger. Andra dom som blir alltmer skeptiska nar vi pratar. “mi insag ej att sjalv pratade tillsamman nagon diktator. Mi bo studer manniskors profiler mer utforligt,” anser nago. Tredje nago sammansattning av stalinister sam historieexperter. Tillsammans dessa manniskor kan jag ledigt sag Lenins testamente och prata om mordet pa partirivalen Trotsky tillsamman handtag av ishacksemojin.

Mycket lite verkar storas av det realitet att mi age antagit ett tyranns identitet – i alla fall befinner sig det ingen sasom uppg att dom ager besvar med det. Alex sager, “mi skulle inte innehava nagot emot att separera e Gulag tillsammans dig;)”. So.

Tinggalkan Komentar

Close Ads X